‘tNotarieel

dsc_0089.JPG‘t

Foto: Marjan van Hamburg 

Binnenkort in ‘t Notarieel: Inge van Mill – fotografie (www.ingevanmill.nl)

 

Inge van Mill heeft haar wortels in Helmond-Stiphout en reisde over de wereld. Maakte kennis met bisschop Tutu, Rita Verdonk en Louis van Gaal, welke zij op karakteristieke wijze portretteerde. Toevalligheden en momenten in het leven grijpen haar aan en legt zij vast op de gevoelige plaat. Vandaar dat zij een graag geziene gast wordt in ‘t Notarieel (2014).

‘tNotarieel is een platform van kunst en cultuur. Een museum- expositie en multimediabibliotheek binnen een notariskantoor. Naast een eigen verzameling biedt ‘t Notarieel een voortdurend wisselende expositie. Wij brengen drie gast-exposities per jaar. In voorjaar, de zomerperiode en gedurende de winter.

”t Notarieel beoogt een ontmoetingsruimte te zijn voor liefhebbers van kunst, cultuur en (juridische- en fiscale) literatuur. Een koffiehoek en bartafel voor inspirerende gesprekken en de bibliotheek zijn er voor u. Ook de passeerkamers en galerijen zijn vrij toegankelijk. Zie openingstijden op de folder.

De eigen collectie bestaat uit werken van:

Annemiki Bok (schilderijen), Wim Heesakkers, sculptuur, Karel Appel (grafiek), Ton Klop (grafiek), Frank Lejeune (grafiek),  Gerdine Duijsens en Gé Verhulst (schilderijen).

Nu in de zomerperiode genieten we van de Schildersweek in Domburg (www.schildersweek.nl). De liefhebbers verwijzen we naar de veiling in het Badpaviljoen. Domburg werkt er hard aan haar imago van Toorop, Mondriaan en Mies Elout Drabbe uit het begin van de vorige eeuw te doen herleven. Mooie zeegezichten zijn ook nu aldaar te koop. “Art is travelling your mind.”

In Son hebben geëxposeerd de Lieshoutse kunstenaressen Annelies Peels en Marjan van Hamburg. Die expositie werd compleet gemaakt met een rondgang door Son naar La Sonnerie. Gasten van Hermus Notaris Son die een akte op het gebied van life- en estateplanning laten passeren kunnen daarna genieten van koffie met gebak in La Sonnerie. Law is an art!

folder nr 1 hermus 6.3.2012 De folder voor onze permanente tentoonstelling via Galerie Borchgreve.

‘t Notarieel wil een ontmoetingsruimte zijn voor mensen die zich oriënteren op gebied van de kunst van het recht en de moderne hedendaagse kunst. “Art is travelling your mind” en in creativiteit blinken we als ambachtelijk notariskantoor en estateplanner graag uit! Door www.galerieborchgreve.nl: is (naast onze eigen collectie) een wisselcollectie/presentatie samengesteld voor particulieren en bedrijven: u bent welkom in ‘t Notarieel.

Voor ‘t Notarieel let u ook op onze inloop-openingstijden voor publiek – en anders – graag na afspraak. Want het notariële werkproces vereist ook haar rust voor creatieve momenten!