Sonniuspark
projecten

Nieuws Sonniuspark. Sonniuspark – vrije kavels

De verkaveling van de vrije kavels is onlangs door de gemeente (versie 9-11-2009) aangepast. Graag nemen we een en ander met u door en adviseren u rond de aankoop van de kavel en de eventuele vestiging van een hypotheek.  Die begeleiden we vanuit Son en Breugel. De financiering loopt dan via de bank en ons kantoor. U geeft de bank door, dat Hermus Notaris Son de hypotheek zal vestigen. U hoeft voor passeren van de grond niet meer naar de notaris van de bouwer. Wij regelen alles voor u in eigen dorp en houden contact met de notaris van de bouwer. Wij rekenen voor de hypotheek slechts een all in tarief van  € 500.

We ontvangen graag de koopovereenkomst en uw identiteitspapieren in kopie. Bij een gemeentekavel kiest u gewoon voor Hermus Notaris Son. 

Referentiekader:

De ons omliggende projecten “Veeneman”, de gemeentekavels aan de Hendrik Veenemanstraat en ‘t Zand alsmede project “Valckenborch I en II” waren visitekaartjes voor ons. We kennen Son dus als geen ander. Maar ook in Waterrijk EindhovenVeldhoven en in Laarbeek-Beek en Donk: Laarsche Velden zijn we goed thuis.

CPO partnership Hermus notaris:

De oprichting van verenigingen/stichtingen doen we gratis. U bent vrij om bij ons te komen vergaderen.

Vrije kavels:

De gemeente verkoopt in de eerste fase 48 vrije kavels. Het grootste deel hiervan, 32 om precies te zijn, is bestemd voor vrijstaande woningen. Het overige deel is bedoeld voor twee-onder-een kap woningen. Dit betekent dus dat u met uw nieuwe buurman samen een huis kunt bouwen. U komt maar bij ons langs.

Bouwprojecten/Koopgarant
Een aantal woningen worden in samenwerking met Domein, Bouwbedrijf Gebr. Van Wanrooij te Geffen en Bouwfonds gerealiseerd.

Sir-55 woningen

In Sonniuspark te Son worden 16 comfortabele en veilige woningen volgens het SIR-55 concept ontwikkeld. De woningen zijn uitermate geschikt voor langdurige zelfstandige bewoning, zijn rolstoeltoegankelijk en voorzien van een compleet woonprogramma op de begane grond.

Bijzonder ook aan dit project is dat de woningen onder Collectief Particulier OpdrachtGeverschap worden gerealiseerd. Dit houdt in dat de koper opdrachtgever is tijdens het gehele traject van ontwikkeling, zodat de woning voldoet aan de wensen van de uiteindelijke consument. Voor meer informatie over Collectief Particulier OpdrachtGeverschap, klik hier. De Sir woningen sluiten naadloos aan bij de doelgroep van Hermus Notaris Son: Estateplanning.

Van Wanrooij realiseert in samenwerking met Bouwfonds 166 woningen in het deelgebied de Bosrand.

70 vrije sector woningen (koop en Koopgarant) worden gerealiseerd onder regie van Domein. De doelgroep is: Starters, gezinnen en senioren. Ook daarmee helpen we u graag.

Molenstaete is een project in Lieshout.

12 Luxe appartementen met lift, parkeerkelder en berging worden in het centrum gebouwd. Als Lieshoutse notaris begeleiden we u graag bij aankoop, hypotheek en de contacten met de bank. Ons kent ons. Dat loont.