Kunstzinnig

 

Brengt verstand en gevoel in evenwicht

Een persoonlijke aanpak voor levensvragen is een kunst op zich. Daar geven wij op een eigen manier vorm aan. Onze brede belangstelling bieden wij aan in: ‘t Notarieel. “Art is travelling your mind.”

Hermus Notaris en de kunst van het recht.

Hermus notaris biedt u met Recht een knipoog naar kunst! (kunstzinnig, downloads). Wij nodigen u uit op een plezierige plek en leggen u graag uit wat onze “kijk” is op het vak. Da’s echt iets anders dan u verwacht. Toch sluiten we prijstechnisch zeker aan bij uw verwachtingen. Hermus Notaris en de kunst van het recht (foto)

Actueel: Glow Eindhoven. Als regionaal notariskantoor bevelen we u onderstaande kunstroute van harte aan:

www.ed.nl/specials/glow/9809254/Kunstenaars-leiden-bezoekers-rond-met-GLOWaudiotour.ece#kaart

In samenwerking met Galerie Borchgreve uit Nuenen wordt vanaf 1 december een permanente expositie van hedendaagse kunst in ‘t Notarieel geplaatst. Kunstwerken kunt u bestellen via: www.GalerieBorchgreve.nl zowel koop als kunstuitleen is een optie – mooi als u uw nieuwe huis feestelijk wilt aankleden. De aankoop van een woning via ons kantoor en het huren of kopen van een passend schilderij maken die stap in uw leven onvergetelijk!

Annelies Peels en Marjan van Hamburg waren eerder gast in ‘tNotarieel. Zie hierover onder “downloads”.

Overzicht:

Op zondag 14 september 2008 werd in een feestelijke ambiance bij Stads in Eindhoven het “Digm Lifestyle Magazine” gepresenteerd met aandacht voor Hermus Notaris en vele andere wetenswaardigheden. “Law is an art” (Downloads).

Toekomst/Contacten:

Gé Verhulst: expositie: “kijk op het wad.” Zie ook permanente expositie bij: “Cards” te Best.

Gerdine Duijssens: expositie “Het goede gevoel” in samenwerking met Borchgreve. Schilderijen en zeefdrukken.

Annemiki Bok: “Sonse dames” in samenwerking met Borchgreve. Schilderijen en zeefdrukken.

Roxanne Swan (bekend van: Galerie ‘tWeefhuis Nuenen)

Kim en Wim Heesakkers met schilderijen, grafiek en voor het eerst ook beelden. Een compleet en afwisselend pakket.

Els van den Heuvel ‘Mexico”, Marja van de Riet, Van Vliet (beelden) en Klomp-Bueters (realistische schilderijen- berichten uit de samenleving en portretten) uit Nuenen en Beek en Donk.

Meer over kunst: www.galeriekrant.nl  zie onder: ‘tNotarieel en kijk ook eens bij www.GalerieBorchgreve.nl: wij bieden u in een samenwerking een introductie in de werken van Karel Appel, Frank Lejeune, Corneille, Charlotte Molenkamp.