Specialisme

Expert in familievermogens- en nieuw (fiscaal)-erfrecht.

Wat kunnen we voor u betekenen? Bij Hermus Notaris zijn we specialist in familievermogens- en nieuw (fiscaal)-erfrecht. Op het gebied van estateplanning, echtscheidingen, onroerend goed en beleggingsdeelgenootschappen bieden we u meer dan gemiddelde expertise. Ook voor ondernemingsrecht kunt u bij ons terecht. Aan onze manier van werken mag u de hoogste eisen stellen. Iedere vorm van dienstverlening voldoet aan de kwaliteitsnorm van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB).

Wij zijn specialist in de turboverdeling! Als enige in de regio.

Belastingbesparing door slimme toepassing van het huwelijksvermogensrecht, het nieuwe erfrecht, de wet op erf- en schenkbelasting 2010 alsmede de Wet op de inkomstenbelasting en de AWBZ  (met een modern woord:  ”estateplanning”) – daar kiest u zelf voor!

U moet daarvoor bij de EPN-gecertificeerd-notaris zijn. Lees en download onze AWBZ tip: Kent u de kracht van vruchtgebruik ? Maak een AWBZ proof -flexibel testament met legaten voor de kleinkinderen.  Ook schenken op papier loont en vermindert inkomsten- en erfbelasting. Lees hier onze powerpoint-presentatie met eindejaarstips! hermusnotariseindejaar2013. Ze (met name de € 100.000 schenking) gelden ook voor 2014.  En wat te denken van het Jabulani tweetraps-opvullegaat! Wij pakken alle fiscale vrijstellingen voor u in in een mooie akte die het spoorboekje is voor een turboverdeling later.  De bloedlijn goed beschermd en overhevelen maar. Prima in het kader van de vermogenstoets AWBZ! U  leest het kantoornieuws en de actualiteiten hiernaast. Wij zijn klaar voor 2014.

Wij hebben ons aldus gespecialiseerd in familievermogensrecht, estateplanning en (fiscale afhandeling van) nalatenschappen: de turboverdeling werpt haar vruchten af en laat uw vermogen fiscaal verdampen. Ook in het buitenland! Dat is ons speerpunt voor 2015: nieuwe wetgeving ligt in het verschiet. Nu dus nog even voor Nederlands recht kiezen ook als Expat! We nemen de tijd voor momenten in het leven: uw leven.

Hermus Estateplanning Notaris (EPN): voor estateplanning, fiscaal erfrecht en familierecht:  De kernvraag daarbij is hoe draag ik een zorgvuldig opgebouwd vermogen fiscaal zo vriendelijk mogelijk over aan de volgende generaties. Dat kan door inzetten van testamenten, schenkingsakten, huwelijkse voorwaarden en ook de faciliteiten bij bedrijfsoverdrachten. Dat zijn onze specialismen. Onze site is de meest informatieve van de notariskantoren in de regio en daarbuiten en wordt zowel door de wetenschap (vooral op gebied van huwelijkse voorwaarden) maar ook door collegae (zie presentatie levenstestament en fusiegezinnen)  als bron van inspiratie bezocht.

Hermus Agri Notaris (VASN): voor agrarische bedrijfsopvolging en estateplanning. Agrarisch recht vormt een doorsnede van diverse rechtsgebieden: burgerlijk recht, bestuursrecht, erfrecht, huwelijksvermogensrecht en fiscaal recht. Door combinatie met ons specialisme estateplanning en eerdere ervaring binnen de agrarische bankpraktijk is gaandeweg een nieuw vakgebied binnen ons kantoor ontstaan: agrarische bedrijfsopvolging en estateplanning. Uniek in de regio een superspecialisme.

Hermus Huismerk Notaris: biedt een uitstekende regionale expertise op gebied van dorps- en stedelijk onroerend goed voor huis en hypotheek, Huizen, bouwkavels en ook agrarische objecten worden zorgvuldig overgedragen. Door efficiëncy en stimulans (onze medewerkers hebben een flexibel belang bij onze productie) en door specialisaties werken we met ons Huismerk tegen heel concurrerende consumentenprijzen. Zelfs tot de laagste in de regio. Bovendien ontvangen wij u in een mooi modern en efficiënt kantoor met een duidelijke kijk op kunst.

www.eindhovenregio.huismerknotaris.nl klik het logo onder voor een offerte!