Tarieven en Offerte

huismerk2.bmp

                             

        Klik op het Huismerklogo voor direkte offerte! 

 

Wij hanteren heel transparante tarieven – kijk  op Huismerknotaris ! U klikt het logo aan en vraagt de offerte.

Het onroerend goed in Son en Breugel is gezien het feit dat er weinig hoogbouw is, waarin we door de projecten Valckenborch en Veeneman(straat) maar ook de Heistraat overigens heel goed thuis zijn – relatief eenvoudig. Geen lange erfdienstbaarheden en overbouwconstructies. Son en Breugel biedt woningen met veel vrijheid. Korte akten en daarom hanteren we relatief lage tarieven.

We zochten door het merk Eindhovenregio.huismerknotaris.nl uitdrukkelijk de juridische uitdaging in de omringende dorpen en steden: voor Waterrijk en Brandenvoort maken we  akten om als jurist van te smullen. Die maken we echter tegen Sonse tarieven! Huismerktarieven! En als de beschikkingsbevoegdheid door vererving, echtscheiding of bewind wat moeilijker is: daarin vinden wij juist de uitdaging. puzzelen is onze hobby. De koper heeft daar geen last van want die kosten komen niet voor rekening van de koper. Voor elk onroerend goed kiest u dus voor de prijzen van Son en Breugel. Logisch toch!

Bij overlegging van een Dela offerte krijgt u bij ons belastingbesparende legaten voor kleinkinderen gratis. Dat scheelt u bijna 2000 euro erfbelasting voor ieder kleinkind. zo kan er soms tonnen van uw vermogen belastingvrij vererven.De opdracht moet u geven via Huismerknotaris.nl 

Ga naar: www.eindhovenregio.huismerknotaris.nl  Voor de laagste combitarieven in de regio. Eerlijk is eerlijk: www.huismerknotaris.nl

Standaardsituaties: Huismerknotaris. Direkt de offerte en opdracht on-line!

Voor onze standaardtarieven hanteren we ons huismerk.  U voelt zich snel bij ons thuis. De communicatie gaat dan efficiënt via internet en mail.  Zie onze voorwaarden onder het huismerklabel. Voor meeropties kunt u bij ons ook goed terecht. Dat is afhankelijk van uw specifieke situatie, bij voorbeeld fiscale wensen en bij fusiegezinnen. Daarvoor maakt u eerst een persoonlijke afspraak via ons private label:

Private Label: Hermus Notaris

Voor maatwerkakten binnen ons specialisme in familievermogensrecht, fiscaal erfrecht en estateplanning (EPN), of agrarische projecten (VASN) hanteren we het label Hermus Notaris. Nog steeds met als basis de tarieven van ons Huismerk, maar met een menukaart en opslagen voor door u gewenst maatwerk.  Duidelijk toch!

Het Harmonicamodel Hermus: van Huismerk naar maatwerk! 

Gunt u ons de opdracht?

Gegevens
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)
  4. (verplicht)
  5. (geldige email)
Gegevens nieuwe woning
Offerte aanvraag
  1. Wonen
  2. Overdrachts datum:
  3. Samenleven
  4. Ondernemen
  5. Overige
Opmerkingen:
 

cforms contact form by delicious:days