Huismerknotaris Eindhovenregio veel notaris voor weinig geld

                                    huismerk1.bmp               Klik op het Huismerklogo voor onze offertepagina

 

 

Huismerknotaris Eindhovenregio: veel notaris voor weinig geld! Communicatie via email. Dat spaart dus kosten en alles ligt vast. 

Als enige in de regio!  Huismerknotaris Eindhovenregio.

Huismerknotaris is het huismerklabel van een aantal notariskantoren, verspreid over Nederland. Huismerknotaris is op 1 april 2009 gestart en is inmiddels actief in 12 regio’s. Uiteindelijk zal Huismerknotaris met 25 a 30 regio’s volledige dekking over Nederland hebben. Het huismerklabel is gericht op het maken van akten en contracten waarbij sprake is van relatief eenvoudige (standaard)situaties.  Via onze moderne webwinkel communiceert u eenvoudig met ons kantoor. Duidelijke stappenplannen. Duidelijke prijzen.

Voor maatwerk blijft u zoals u gewend bent ons specialisme benaderen: familievermogensrecht, estateplanning en agrarische bedrijfsopvolging.

Uw direkt voordeel voor deze samenwerking binnen Huismerknotaris is:

  • Een laag tarief (10% korting door digitalisering).
  • Communicatie via e-mail
  • Passeren op een gerenommeerd en kwalitatief hoogwaardig kantoor (in de regio Eindhoven: Hermus Notaris Son) 

Vraag offerten aan  door te klikken op het logo of onderstaande link:

www.eindhovenregio.huismerknotaris.nl

U krijgt per kerende mailpost antwoord. En ook de opdracht geeft u bij voorkeur digitaal.

Huismerk notaris:  Dat is werken volgens een kwaliteitsstandaard.

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) wil uit waarborg voor kwaliteit checklists voor ambtelijke werkzaamheden verplicht gaan stellen. Wij lopen daarop vooruit door toepassing van ons huismerk.

Transparantie voor de kopers en verkopers. Want veel transacties voor huis en hypotheek  zijn – na een juridische toets (bij voorbeeld na verervingen en echtscheidingen) -  te herleiden tot werk volgens een standaardprotocol. Dat protocol werken we efficiënt uit met behulp van checklists en een KNB-kantoorhandboek. De foutenkans is dan minimaal. We hebben daarvoor een samenwerking gekozen met huismerknotaris.nl: www.eindhovenregio.huismerknotaris.nl. Als enige in de regio.

Huismerknotaris is de digitale uitbreiding van ons assortiment. Vraag een on-line offerte via bovenstaande link en bezie de duidelijke stappenplannen. Geen verrassingen achteraf. Omdat het aanleveren van stukken door ons en u na een digitale opdracht via www.eindhovenregio.huismerknotaris.nl  tijdwinst oplevert, krijgt u via dat kanaal 10% korting.

Maar U bent en blijft onze gast in Son en Breugel. Met koffie en franje.

Uiteraard wordt een opdracht die on-line binnenkomt via ons eigen kantoor Hermus Notaris afgehandeld. De klant blijft centraal en die ontvangen we graag in ons mooie en moderne kantoor. Alleen internet is een extra dimensie geworden. Dat kanaal willen we u graag extra aanbieden.

Benieuwd naar de herkomst van de term huismerk? Dat is vanouds een juridisch merksymbool, veel gebruikt voor boerenhoeven en om notariële akten te authenticeren!

(wikipedia)

Zie de reclamespot op onderstaande link:

http://impactmediagroup.nl/voorbeeld/huismerknotaris/ Klik aan: voor: Hermus Huismerk notaris Eindhovenregio.