Kopen

Het kopen van een woning of bedrijfsonroerend goed is een belangrijke stap. Hermus Notaris is graag behulpzaam bij het opmaken van de (gratis) koopovereenkomst. Onpartijdigheid staat daarbij voorop. De verkoper heeft een informatieplicht. De koper een onderzoeksplicht. Die worden met elkaar in evenwicht gebracht in een voorlopig koopcontract. De wet schrijft voor dat een koopovereenkomst schriftelijk tot stand moet komen. Die koopovereenkomst is niet zo voorlopig. Na 3 dagen kan de koop niet meer worden ontbonden. Verlenging is mogelijk indien een financieringsvoorbehoud wordt overeengekomen. De koper is vrij de notaris te kiezen. Vraagt u derhalve vrijblijvend een offerte aan via onze website. De tarieven tussen notarissen kunnen behoorlijk verschillen. Hermus Notaris wil notariële dienstverlening betaalbaar houden en heeft als kantoor een gunstige prijsstelling ten opzichte van de vaak duurder gesitueerde kantoren in de grote stad Eindhoven.

Son, Breugel de omliggende dorpen Lieshout en de regio Eindhoven Noord en haar bevolking kennen we heel goed. De notaris zelf puzzelt graag met u mee. Wij werken – anders dan de discounters – vanuit een totaalbeeld. De akte komt dan als vanzelf. Dat vindt u terug in onze prijs. Kijkt u ook bij “actualiteiten” voor het nieuwe initiatief: MijnEigenHaard.nl – informatie via: contact.

Kijk ook bij: www.eindhovenregio.huismerknotaris.nl (zie ook hiernaast) of het kopje offerte. Wij kozen voor een extra digitale label: als eerste en enige in de regio. De offerteaanvraag, de opdracht alsmede de aanlevering van stukken zoals paspoorten en personalia kunt u via internet zetten maar we nemen daarna wij de menselijke maat over en handhaven kwaliteit volgens protocollen en alles op ons gastvrije eigen kantoor. Kiest u voor persoonlijke aanlevering van zaken: ook daarvoor bent u heel erg welkom bij Hermus Notaris Son.